Logo One Broel Kortrijk

One Broel is een bijzonder woonproject vlakbij de Broeltorens in Kortrijk. Deze unieke historische locatie kent heel wat troeven. Kortrijk kent geen mooiere plek: de rust, de ligging aan het water, het groen, de oriëntatie, de sfeervolle verlaagde Leieboorden en de aanwezigheid van de Broeltorens maken van One Broel de beste plek om te wonen en volop te genieten. One Broel sluit naadloos aan op de bestaande omgeving. De nabijheid van hotel Messeyne met zijn groene tuinen, het Guido Gezellepad en het Begijnhof maken van One Broel een nieuw idyllisch stukje Kortrijk. Het project One Broel is een ‘once in a lifetime opportunity’. One Broel bestaat uit vier unieke gebouwen met een architecturale eenheid rondom een centrale binnentuin – de Broeltuin. Elk gebouw heeft zijn eigen identiteit, materialisatie en uitstraling. Ieder appartement is ontworpen met de grootste zorg en speelt maximaal in op de troeven van deze unieke locatie. De ruime appartementen met grote terrassen zijn gericht op luxe en comfort. De afwerking van de appartementen is subliem. Hoge raampartijen, royale plafondhoogtes, drempelloze terrassen, duurzame materialen en het algemeen ruimtegevoel maken van One Broel één van de meeste luxueuze projecten van Kortrijk en ver daarbuiten.

Fidesco verkoopt One Broel

Troeven om u door Fidesco te laten begeleiden tijdens uw aankoopproces:

Onafhankelijk
Fidesco is niet gelieerd aan banken, verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars of fiscale kantoren, maar werkt op een volkomen onafhankelijke manier met deze actoren samen.

Persoonlijke aanpak en vertrouwen
Het woord “fides” in Fidesco weerspiegelt de basis van onze vertrouwelijke, persoonlijke aanpak, de lange termijn visie en de financiële gemoedsrust die onze klanten weten te appreciëren. Onze contacten met vermogensbeheerders, pensioenverzekeraars en vastgoedontwikkelaars reflecteren diezelfde persoonlijke aanpak en vertrouwensband. Wij kennen steeds het team achter de schermen en hebben er veelvuldig persoonlijk contact mee.


Wilt u meer informatie of een afspraak, bel dan:
image-337705-Schermafbeelding_2019-09-11_om_11.27.08-c9f0f.png